MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len

 gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut,

served with lemonbutter and parmigiano

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti,

broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

Fillet of veal with a chantarelle and broccoli pastry.

Tortino ripieno di crema di limone servito con merenga al rosmarino,

pinoli e sorbetto di mirtilli.

Toscansk citronpaj med rostade pinjenötter, rosmarinmaräng och blåbärssorbet.

Tuscan lemon pie with roasted pine nuts and blueberry sorbet.

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Carpaccio di cervo con salsa di rosmarino e sesame.

Servito con funghi galletti e parmigiano reggiano.

Råddjurs carpaccio med rosmarin och rostad sesamdipp, 

syltade Norakantareller och parmesansnö.

Deercarpaccio with roasted sesame dipp and pickled chantarelles.

Filetto di sogliola ripieno al suffle di salmone,

servito con risotto cremoso e spinaci.

Laxsufflerad bergtunga med krämig spenatrisotto 

och rostat citronskum.

Salmon Soufflé, lemon sole with creamy spinach risotto

and roasted lemon foam.

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di

caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote.

Served with toffee ice cream and salty nuts.

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 3

Insalata autunnale con pecorino al tartufo e pere.

Krispig höstsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips.

Crispy autumnsalad with pears, truffle pecorino and pomegranate.

Hamburger di legumi, servito con risotto al radicchio.

Hamburgare av kikärtor och quinoa, på krämig risotto av zuccini och rosé.

Burger of chick peas and quinoa with risotto of zuccini.

Creme brulee con vaniglia e barbabietole, servito con granita di ”Bellini”

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och rödbetor.

Serveras med ”Bellini” granité och höstbär.

Creme Brulee with bourbon vanilla and beetroot.

Served with ”Bellini” granite and autumn berries.

Pris 395:- pp

Vinpaket 375:- pp

GRAN MENU

Amuse Sorpresa

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia.

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne.

Serveras med rökt forellrom.

Baked scallops in their shell with mascarpone and champagne.

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante, mantecato al parmigiano reggiano.

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, krispig rotselleri och parmigiano reggiano.

Creamy ”Carnaroli” risotto with chanterelles,crispy celery and parmigiano reggiano.

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e topinam.

Basilikabakad torsk med jordärtskockspuré, rödbetspuré, 

parmachips och grönskum.

Basil baked cod with artichoke purée, beetroot 

purée and parmachips.

Hamburger di foigras con salsa di mirtilli e fichi.

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon.

Foie Gras ”burger” with blueberryketchup.

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti, broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

Fillet of veal with a chantarelle and broccoli pastry.

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. Serveras med tryffelhonung

Selection of Italian and Swedish cheese. Served with truffle honey.

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di

caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote.

Served with toffee ice cream and salty nuts.

Pris 735:-pp

Vinpaket 675:-pp

Anti pasti

Smårätter

Insalata autunnale con pecorino al tartufo e pere.

Krispig höstsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips.

Crispy autumnsalad with pears, truffle pecorino and pomegranate.

98:-

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia.

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne.

Serveras med rökt forellrom.

Baked scallops in their shell with mascarpone and champagne.

174:-

Hamburger di foigras con salsa di mirtilli e fichi.

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon.

Foie Gras ”burger” with blueberryketchup.

174:-

Carpaccio di cervo con salsa di rosmarino e sesame.

Servito con funghi galletti e parmigiano reggiano.

Råddjurs carpaccio med rosmarin och rostad sesamdipp, 

syltade Norakantareller och parmesansnö.

Deercarpaccio with roasted sesame dipp and pickled chantarelles.

168:-

Primi

Förrätter

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len

 gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut,

served with lemonbutter and parmigiano.

 178:-

Linguine ai frutti di mare.

Con pomodorini semi secchi e bricole di pane profumate al prezzemolo.

Linguine med havets dofter, pilgrimsmusslor, blåmusslor, vongole, havskräftor, 

bläckfisk och semibakade Karintorpstomater och persilje bricole.

Linguine with, Scallops, Mussels, Vongole,

Sea Crayfish, Squid.

½ 178:-   1/1 218:-

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante,

mantecato al parmigiano reggiano.

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, 

krispig rotselleri och parmigiano reggiano.

Creamy ”Carnaroli” risotto with chanterelles,

crispy celery and parmigiano reggiano.

½ 168:-   1/1 208:-

Zuppetta di pesce con fumetto di granchio.

Fisk, skaldjur, och musslor i kungskrabbs doftande soppa 

med rågchips och rödbetsaioli.

Fish, shellfish, and mussels soup,

with beetroot aioli.

½ 178:-   1/1 218:-

Secondi

Varmrätter

Hamburger di legumi, servito con risotto al radicchio.

Hamburgare av kikärtor och quinoa, på krämig risotto av zuccini och rosé.

Burger of chick peas and quinoa with risotto of zuccini.

208:-

Filetto di sogliola ripieno al suffle di salmone,

servito con risotto cremoso e spinaci.

Laxsufflerad bergtunga med krämig spenatrisotto 

och rostat citronskum.

Salmon Soufflé, lemon sole with creamy spinach risotto

and roasted lemon foam.

288:-

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e topinam.

Basilikabakad torsk med jordärtskockspuré, rödbetspuré, 

parmachips och grönskum.

Basil baked cod with artichoke purée, beetroot 

purée and parmachips.

278:-

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti,

broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

Fillet of veal with a chantarelle and broccoli pastry.

298:-

Cosciotto di agnello al forno cotto nel vino amarone e servito con

puré di patate ”sunside”

Vinbrässerad lammlägg från Mäjsta gård (Glanshammar).

 Serveras med sunside potatispuré och karamelliserad amarone salsa.

Wine-braised lamb with potato purée.

278:-

Dolce

Dessert

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di

caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote.

Served with toffee ice cream and salty nuts.

148:-

Tortino ripieno di crema di limone servito con merenga al rosmarino,

pinoli e sorbetto di mirtilli.

Toscansk citronpaj med rostade pinjenötter, rosmarinmaräng och blåbärssorbet.

Tuscan lemon pie with roasted pine nuts and blueberry sorbet.

148:-

Creme brulee con vaniglia e barbabietole, servito con granita di ”Bellini”

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och rödbetor.

Serveras med ”Bellini” granité och höstbär.

Creme Brulee with bourbon vanilla and beetroot.

Served with ”Bellini” granite and autumn berries.

148:-

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. 

Serveras med tryffelhonung

Selection of Italian and Swedish cheese. Served with truffle honey.

148:-

Tartufini al profumo di Amaretto

Chokladtryffel

Kökets egna med mild smak av Amaretto

Chocolate truffle with touch of Amaretto.

48:-

La Dolce Vita

tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa

Truffle creamy espresso and 2 cl of grappa.

120:-