MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut, 

served with lemonbutter and parmigiano 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunside. 

Fillet of veal with madeira sause, mousse of truffle and birdnest of sunside potato. 

Creme brulee con vaniglia e cannella, servito con granita di ”Bellini” 

Karamellbränd creme brulée med bourbon vanilj och kanel. 

Serveras med ”Bellini” granité. 

Creme Brulee with bourbon vanilla and cinamon. 

Served with ”Bellini” granite and berries. 

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia. 

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne. 

Serveras med rökt forellrom. 

Baked scallops in their shell with mascarpone and champagne. 

Salmone ”ecologico” con ravioli e schiuma di zafferano 

Infära & citronglazerad ”Eko” lax med svartkålspesto vänd ravioli. 

Serveras med saffranskum och kataificrisp. 

Ginger glazed salmon with saffronsause and ravioli. 

Torta al cioccolato ”manjari” con olio novello e sorbetto di Granny Smith. 

”Manjari” chokladpaj med novello olivolja 2017. 

Serveras med Granny Smith sorbet och havssaltflingor 

Chocolate pie with oliveoil ”Novello” and Granny Smith sorbet. 

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 3 (VEG)

Insalata di natale con pecorino al tartufo e pere. 

Krispig Julsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips. 

Crispy christmas sallad with pears, truffle pecorino and pomegranate. 

Arancini ”Toscani” con verdure grigliate. 

Arancini på toscanskt vis fylld med grönt, buffelmozzarella och parmigiano reggiano. 

Serveras med grillad, marinerad zuccini och aubergine. 

Fried riceballs ”arancini” filled with cheese and vegetables. 

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di 

caramello e noci salate. 

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter. 

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote. 

Served with toffee ice cream and salty nuts. 

Pris 395:- pp

Vinpaket 375:- pp

GRAN MENU

Amuse Sorpresa 

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia. 

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne. 

Serveras med rökt forellrom. 

Baked scallops in their shell with mascarpone and champagne. 

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante, mantecato al parmigiano reggiano. 

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, krispig rotselleri och parmigiano reggiano. 

Creamy ”Carnaroli” risotto with chanterelles,crispy celery and parmigiano reggiano. 

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e cavorfiore. 

Basilikabakad torsk med blomkålspure, rödbetspuré, 

parmachips och grönskum. 

Basil baked cod with cauliflower purée, beetroot 

purée and parmachips. 

Burger di foigras con salsa di mirtilli e fichi. 

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon. 

Foie Gras ”burger” with blueberryketchup. 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunside. 

Fillet of veal with madeira sause, mousse of truffle and birdnest of sunside potato. 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången med vår portvinskokta 

fikonmarmelad och kaneldoftande fruktbröd. 

Camenbert croquette with fig marmelade and fruitbread. 

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di 

caramello e noci salate. 

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter. 

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote. 

Served with toffee ice cream and salty nuts. 

Pris 735:-pp

Vinpaket 675:-pp

Anti pasti

Smårätter 

Insalata di natale con pecorino al tartufo e pere. 

Krispig Julsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips. 

Crispy christmas sallad with pears, truffle pecorino and pomegranate. 

98:- 

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia. 

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne. 

Serveras med rökt forellrom. 

Baked scallops in their shell with mascarpone and champagne. 

174:- 

Burger di foigras con salsa di mirtilli e fichi. 

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon. 

Foie Gras ”burger” with blueberryketchup. 

174:- 

Carpaccio di cervo con salsa di rosmarino e sesame. 

Servito con funghi galletti e parmigiano reggiano. 

Rådjurs carpaccio med rosmarin och rostad sesamdipp, 

syltade Norakantareller och parmesansnö. 

Deercarpaccio with roasted sesame dipp and pickled chantarelles. 

168:-

Primi

Förrätter 

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut, 

served with lemonbutter and parmigiano. 

178:- 

Linguine ai frutti di mare. 

Con pomodorini semi secchi e bricole di pane profumate al prezzemolo. 

Linguine med havets dofter, pilgrimsmusslor, blåmusslor, vongole, havskräftor, 

bläckfisk och semibakade körsbärstomater och persilje bricole. 

Linguine with, Scallops, Mussels, Vongole, 

Sea Crayfish, Squid. 

½ 178:- 1/1 218:- 

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante, 

mantecato al parmigiano reggiano. 

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, 

krispig rotselleri och parmigiano reggiano. 

Creamy ”Carnaroli” risotto with chanterelles, 

crispy celery and parmigiano reggiano. 

½ 168:- 1/1 208:- 

Capuccino d’aragosta con pannacotta di gamberi rossi affumicati. 

Hummercapuccino med en doft av cognac. 

Serveras med pannacotta av rökta räkor och rågkrisp. 

Capuccino of lobster with pannacotta of smoked shrimps. 

178:- 

Secondi

Varmrätter 

Arancini ”Toscani” con verdure grigliate. 

Arancini på toscanskt vis fylld med grönt, buffelmozzarella och parmigiano reggiano. 

Serveras med grillad, marinerad zuccini och aubergine. (VEG) 

Fried riceballs ”arancini” filled with cheese and vegetables. 

208:- 

Salmone ”ecologico” con ravioli e schiuma di zafferano 

Ingefära & citronglazerad ”Eko” lax med svartkålspesto vänd ravioli. 

Serveras med saffranskum och kataificrisp. 

Ginger glazed salmon with saffronsause and ravioli. 

288:- 

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e cavorfiore. 

Basilikabakad torsk med blomkålspure, rödbetspuré, 

parmachips och grönskum. 

Basil baked cod with cauliflower purée, beetroot 

purée and parmachips. 

278:- 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunsidepotatis. 

Fillet of veal with madeira sause, mousse of truffle and birdnest of sunside potato. 

298:- 

Anatra arrosto con salsa di balsamico e torta di risotto. 

Stekt ankbröst från Munkaljungby med kastanjebakade fikon. 

Serveras med saffran risottokaka och balsamicosås med doft av manjarichoklad. 

Roasted duckbreast with balsamico sause and risotto cake. 

278:-

Dolce

Dessert 

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di 

caramello e noci salate. 

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter. 

Caramelia Bavarois filled with wild raspberry compote. 

Served with toffee ice cream and salty nuts. 

148:- 

Torta al cioccolato ”manjari” con olio novello e sorbetto di Granny Smith. 

”Manjari” chokladpaj med novello olivolja 2017. 

Serveras med Granny Smith sorbet och havssaltflingor 

Chocolate pie with oliveoil ”Novello” and Granny Smith sorbet. 

148:- 

Creme brÛlee con vaniglia e cannella, servito con granita di ”Bellini” 

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och kanel. 

Serveras med ”Bellini” granité. 

Creme Brulee with bourbon vanilla and cinamon. 

Served with ”Bellini” granite and berries. 

148:- 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången med vår portvinskokta 

fikonmarmelad och kaneldoftande fruktbröd. 

Camenbert croquette with fig marmelade and fruitbread. 

148:- 

Tartufini al profumo di Amaretto 

Chokladtryffel 

Kökets egna med mild smak av Amaretto 

Chocolate truffle with touch of Amaretto. 

48:- 

La Dolce Vita 

Tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa 

Truffle creamy espresso and 2 cl of grappa. 

120:-

Nyårsmeny A-mano

Amuse

Ekolaxtartar med kungskrabba, rökt forellrom och avocadocremé.

Muscavado sotad pilgrimsmussla med vittryffel doftande jordärtskockspuré och parmakrisp.

Tellicherry bakad kalvfilé med solrosconfterad Yokon Gold kaka, oxsvans consume, svartrotchips och tryffel mousse.

Ljum Camenbert från Jämtland med Moscatopäron.

Toscansk ”manjari” guiche med novello olja, vulkansalt och triologi i Grannysmith.

650:-

Nyårsmeny ”Årets Julklapp”

Tartar på pilgrimsmusslor, rimmad torsk, rökt laxrom och vit tryffel doftande blomkålspuré.

Kalvfilé ”Rossini” Sunside potatiskaka, madeira doftande oxsvansreduktion, picklade vindruvor, ankleversmör och grönsakssymfoni.

Bavaroise av Vahlrona choklad, fylld med päroncurd, Xanté creme, rökta valnötter och blodapelsinsmarmelad.

Hämtas mellan 12.00 – 16.30

500:-