MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Bags of pasta filled with gorgonzola & walnuts. 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunsidepotatis. 

Veal fillet with confit potato gateau, madeirasalsa. 

Mousse di cioccolato bianco con granita di frutta 

della passione e schiuma di Bailey´s 

Bakad vitchokladmousse med passionsfruktgranité, 

bär och bailey’sskum. 

Baked white chocolate mousse with passion fruit granite. 

Pris 495:-pp 

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Tartar al gamberi rossi, capo santo e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagne dippad frissé, vattenkrasse, rökt forellrom och rågkrisp. 

Merluzzo al forno servito con creme ninon. 

Pinjenötsbakad torskrygg med rökt tångrom, creme ninon, 

sotad citronmousse och vitlöksdoftande surdegssmul. 

Pinenut baked cod with creme ninon. 

Bruleé di limone e favatonka, servito con sorbetto di fragole. 

Tonkadoftande citronbruleé med jordgubbssorbet, 

citronverbena och balsamicohonung. 

Lemon bruleé with strawberry sorbet. 

Pris 495:-pp 

Vinpaket 375:-pp

MENY 3 (VEG)

Aspargi bianchi alla griglia, serviti con mousse di lime e verdure primizia. 

Grillad färsk vitsparris med ljum limemousse. Serveras med vårprimörer, 

jordärtskockschips och rädisskott. 

Grilled fresh white asparagus. 

Hamburger di verdure di stagione con ricotta e parmigiano, 

servito con salsa di ceci e patate dolci. 

Vegetarisk burgare på vårprimörer med ricotta och parmesan. 

Serveras med bricolerostad sötpotatis och kikärtsalsa (VEG) 

Spring burger with ricotta and parmesan. 

Bruleé di limone e favatonka, servito con sorbetto di fragole. 

Tonkadoftande citronbruleé med jordgubbssorbet, 

citronverbena och balsamicohonung. 

Lemon bruleé with strawberry sorbet. 

Pris 395:- pp 

Vinpaket 375:- pp 

GRAN MENU

Amuse Sorpresa 

Aspargi bianchi alla griglia, serviti con mousse di lime e verdure primizia. 

Grillad färsk vitsparris med ljum limemousse. Serveras med vårprimörer, 

jordärtskockschips och rädisskott. 

Grilled fresh white asparagus. 

Tartar di gamberoni rossi, capo santo, merluzzo marinato e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, torsk, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagnedippad frisse, vattenkrasse, 

rökt forellrom och rågkrisp. 

Tartar on fresh west coast prawns, cod, scallops and avocado. 

Spigola in pardella con crema di parmigiano e patate fresce. 

Smörstekt Hjälmargös med parmesancremé, salsicciasmulor, 

grillad grönsparris, spenat & ramslöksvänd färskpotatis. 

Smoked fried pike-perch with parmesan cream, salsiccia crumbs. 

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Bags of pasta filled with gorgonzola & walnuts. 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunsidepotatis. 

Veal fillet with confit potato gateau, madeirasalsa. 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången på kaneldoftande fruktbröd 

och kökets portvinskokta fikonmarmelad. 

Camenbert croquette from Skärvången. 

Mousse di cioccolato bianco con granita di frutta 

della passione e schiuma di Bailey´s 

Bakad vitchokladmousse med passionsfruktgranité, 

bär och bailey’sskum. 

Baked white chocolate mousse with passion fruit granite. 

Pris 735:- pp 

Vinpaket 675:- pp

Anti pasti

Smårätter 

Insalata di primavera con asparagi marinati all’aceto di mele, 

chevre, noci arrostite e fragole. 

Fläderdoftande krispig vårsallad med äppelsyrad färsksparris, 

honungsrostade valnötter, chevre och jordgubbar. 

Crispy spring salad with apple soured fresh asparagus, 

honey roasted walnuts, chevre and strawberries. 

118:- 

Aspargi bianchi alla griglia, serviti con mousse di lime e verdure primizia. 

Grillad färsk vitsparris med ljum limemousse. Serveras med vårprimörer, 

jordärtskockschips och rädisskott. 

Grilled fresh white asparagus. 

164:- 

Tartar di gamberoni rossi, capo santo, merluzzo marinato e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, torsk, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagnedippad frisse, vattenkrasse, 

rökt forellrom och rågkrisp. 

Tartar on fresh west coast prawns, cod, scallops and avocado. 

174:- 

Carpaccio di manzo con crema di ”Nobis” e caperi croccante. 

Carpaccio av ungnöt från Luggavi gård med sherrypicklad primörrödlök, 

nobiscreme och rostad pantelleriakapris. 

Carpaccio of beef from Luggavigård with sherry pickled red onions. 

168:-

Primi

Förrätter 

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Bags of pasta filled with gorgonzola & walnuts. 

178:- 

Linguine ai frutti di mare. 

Con pomodorini semi secchi e bricole di pane profumate al prezzemolo. 

Linguine med havets dofter, pilgrimsmusslor, blåmusslor, vongole, havskräftor, 

bläckfisk, semibakade körsbärstomater samt persiljebricole. 

Linguine with scallops, blue clams, vongole, sea crayfish 

½ 178:- 1/1 218:- 

Zuppetta di cozze ecologiche afumate al prosecco, profumate all aglio selvatico. 

Proseccoångade ekologiska blåmusslor från Bryggudden. 

Serveras i soppa med doft av ramslök och krispig svartrot. 

Prosecco steamed organic clams from Bryggudden. 

½ 168:- 1/1 208:- 

Porchetta di primavera con mele ecologiche brasate e puré di cavolo bianco. 

Eko äppelbräserad vårgrissida från Rockhammargård 

med rostad blomkålspuré, äppeljulienne och krasse. 

Ecological braised pig side from Rockhammargård. 

178:- 

Secondi

Varmrätter 

Hamburger di verdure di stagione con ricotta e parmigiano, 

servito con salsa di ceci e patate dolci. 

Vegetarisk burgare på vårprimörer med ricotta och parmesan. 

Serveras med bricolerostad sötpotatis och kikärtsalsa (VEG) 

Spring burger with ricotta and parmesan. 

218:- 

Merluzzo al forno servito con creme ninon. 

Pinjenötsbakad torskrygg med rökt tångrom, creme ninon, 

sotad citronmousse och vitlöksdoftande surdegssmul. 

Pinenut baked cod with creme ninon. 

288:- 

Spigola in pardella con crema di parmigiano e patate fresce. 

Smörstekt Hjälmargös med parmesancremé, salsicciasmulor, 

grillad grönsparris, spenat & ramslöksvänd färskpotatis. 

Smoked fried pike-perch with parmesan cream, salsiccia crumbs. 

298:- 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunsidepotatis. 

Veal fillet with confit potato gateau, madeirasalsa. 

298:- 

Anatra ”confit” con patate croccante e salsa di balsamico & cioccolato. 

Knapperstekt confiterad anka från Munkaljungby. 

Serveras med mandelpotatissäck, vårprimörer, balsimicosås 

med doft av manjarichoklad. 

Duck from Munkaljungby. Served with almond potatoes. 

288:-

Dolce

Dessert 

Bruleé di limone e favatonka, servito con sorbetto di fragole. 

Tonkadoftande citronbruleé med jordgubbssorbet, 

citronverbena och balsamicohonung. 

Lemon bruleé with strawberry sorbet. 

148:- 

Mousse di cioccolato bianco con granita di frutta 

della passione e schiuma di Bailey´s 

Bakad vitchokladmousse med passionsfruktgranité, 

bär och bailey’sskum. 

Baked white chocolate mousse with passion fruit granite. 

148:- 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången på kaneldoftande fruktbröd 

och kökets portvinskokta fikonmarmelad. 

Camenbert croquette from Skärvången. 

148:- 

Tartufini al profumo di Amaretto 

Chokladtryffel 

Kökets egna med mild smak av Amaretto 

Chocolate truffel. 

48:- 

La Dolce Vita 

Tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa. 

Espresso, truffel and 2cl grappa. 

120:-