MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunside. 

Creme brulee con vaniglia e cioccolato bianco affumicato. 

Servito con granita di lampone. 

Cassonade bränd creme brÛlée av rökt vitchoklad och vanilj. 

Serveras med vildhallon granité. 

Pris 495:-pp 

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Tartar al gamberi rossi, capo santo e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagne dippad frissé, vattenkrasse, rökt forellrom och rågkrisp. 

Merluzzo al forno servito con creme ninon. 

Pinjenötsbakad ”skrei”torskrygg med rökt tångrom, creme ninon, 

sotad citronmousse och vitlöksdoftande surdegssmul. 

Pere al Moscato d’asti con sabayone di Xante. 

Moscato d’asti inkokt vinterpäron med frisk xantesabayone, 

manjaripanacotta och conference sorbet. 

Pris 495:-pp 

Vinpaket 375:-pp

MENY 3 (VEG)

Insalata di inverno con pecorino al tartufo e pere. 

Krispig midvintersallad med päron, granatäpple, grönkålschips. 

Serveras vänd i Icevine vinegrette och rädisskott från Granelunds odlingar. 

Arancini ”Toscani” con verdure grigliate. 

Arancini på toscanskt vis fylld med grönt, buffelmozzarella och parmigiano reggiano. 

Serveras med grillad, marinerad zuccini och aubergine. 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången med vår portvinskokta 

fikonmarmelad och kaneldoftande fruktbröd.

Pris 395:- pp 

Vinpaket 375:- pp 

GRAN MENU

Amuse Sorpresa 

Tartar al gamberi rossi, capo santo e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagne dippad frissé, vattenkrasse, rökt forellrom och rågkrisp. 

Capuccino d’aragosta con pannacotta di crancio e lemoncello. 

Hummercapuccino 

Serveras med pannacotta av kungskrabba och lemoncello. 

Merluzzo al forno servito con creme ninon. 

Pinjenötsbakad ”skrei”torskrygg med rökt tångrom, creme ninon, 

sotad citronmousse och vitlöksdoftande surdegssmul. 

Burger di foigras con salsa di mirtilli e fichi. 

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon. 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunside. 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången med vår portvinskokta 

fikonmarmelad och kaneldoftande fruktbröd. 

Pere al Moscato d’asti con sabayone di Xante. 

Moscato d’asti inkokt vinterpäron med frisk xantesabayone, 

manjaripanacotta och conference sorbet. 

Pris 735:- pp 

Vinpaket 675:- pp

Anti pasti

Smårätter 

Insalata di inverno con pecorino al tartufo e pere. 

Krispig midvintersallad med päron, granatäpple, grönkålschips. 

Serveras vänd i Icevine vinegrette och rädisskott från Granelunds odlingar. 

98:- 

Tartar al gamberi rossi, capo santo e avocado. 

Tartar på färska västkusträkor, pilgrimsmusslor och avocado, 

serveras med champagne dippad frissé, vattenkrasse, rökt forellrom och rågkrisp. 

164:- 

Burger di foigras con salsa di mirtilli e fichi. 

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon. 

174:- 

Carpaccio di manzo con crema di ”Nobis” e caperi. 

Carpaccio av ungnöt från Huggavigård med äppelpicklad minirödlök, 

nobiscreme och krispig pantelleria kapris. 

168:-

Primi

Förrätter 

Saccottino al Gorgonzola e noci 

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

178:- 

Linguine ai frutti di mare. 

Con pomodorini semi secchi e bricole di pane profumate al prezzemolo. 

Linguine med havets dofter, pilgrimsmusslor, blåmusslor, vongole, havskräftor, 

bläckfisk och semibakade körsbärstomater och persilje bricole. 

½ 178:- 1/1 218:- 

Risotto ”carnaroli” con gamberi rossi affumicati e bottarga di merluzzo. 

Parmesandoftande ”carnaroli” risotto med rökta räkor 

och bottarga av Norsk skreitorsk. 

½ 168:- 1/1 208:- 

Capuccino d’aragosta con pannacotta di crancio e lemoncello. 

Hummercapuccino 

Serveras med pannacotta av kungskrabba och lemoncello. 

178:- 

Secondi

Varmrätter 

Arancini ”Toscani” con verdure grigliate. 

Arancini på toscanskt vis fylld med grönt, buffelmozzarella och parmigiano reggiano. 

Serveras med grillad, marinerad zuccini och aubergine. (VEG) 

208:- 

Salmone ”ecologico” con ravioli e schiuma di zafferano 

Ingefära & citronglazerad ”Eko” lax med svartkålspesto vänd ravioli. 

Serveras med saffranskum och kataificrisp. 

288:- 

Merluzzo al forno servito con creme ninon. 

Pinjenötsbakad ”skrei”torskrygg med rökt tångrom, creme ninon, 

sotad citronmousse och vitlöksdoftande surdegssmul. 

288:- 

Filetto di vitello al forno con tortino di patate, salsa di madeira e schima di tartufo. 

Rosabakad kalvfilé med confiterad potatisgateau, madeirasalsa, 

tryffelmousse och fågelbo av sunsidepotatis. 

298:- 

Anatra arrosto con salsa di balsamico e torta di risotto. 

Stekt ankbröst från Munkaljungby med kastanjebakade fikon. 

Serveras med saffran risottokaka och balsamicosås med doft av manjarichoklad. 

278:-

Dolce

Dessert 

Pere al Moscato di asti con sabayone di Xante. 

Moscato d’asti inkokt vinterpäron med frisk xantesabayone, 

manjaripanacotta och conference sorbet. 

148:- 

Creme brulee con vaniglia e cioccolato bianco affumicato. 

Servito con granita di lampone. 

Cassonade bränd creme brÛlée av rökt vitchoklad och vanilj. 

Serveras med vildhallon granité. 

148:- 

Creme brÛlee con vaniglia e cannella, servito con granita di ”Bellini” 

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och kanel. 

Serveras med ”Bellini” granité. 

148:- 

Croccette di camenbert ”locale” con marmelata di fichi e porto. 

Ljum Camenbertkrokett från Skärvången med vår portvinskokta 

fikonmarmelad och kaneldoftande fruktbröd. 

148:- 

Tartufini al profumo di Amaretto 

Chokladtryffel 

Kökets egna med mild smak av Amaretto 

48:- 

La Dolce Vita 

Tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa

120:-