MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len

 gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut,

served with lemon, butter and parmigiano

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti, broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

Tortino ripieno di crema di limone servito con merenga al rosmarino,

pinoli e sorbetto di mirtilli.

Toscansk citronpaj med rostade pinjenötter, rosmarinmaräng och blåbärssorbet.

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Carpaccio di cervo con salsa di rosmarino e sesame.

Servito con funghi galletti e parmigiano reggiano.

Råddjurs carpaccio med rosmarin och rostad sesamdipp, 

syltade Norakantareller och parmesansnö.

Filetto di sogliola ripieno al suffle di salmone, servito con risotto cremoso e spinaci.

Laxsufflerad bergtunga med krämig spenatrisotto och rostat citronskum.

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

Pris 495:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 3

Insalata autunnale con pecorino al tartufo e pere.

Krispig höstsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips.

Hamburger di legumi, servito con risotto al radicchio.

Hamburgare av kikärtor och quinoa, på krämig risotto av zuccini och rosé.

Hamburger of chick peas and quinoa with risotto of zuccini.

Creme brulee con vaniglia e barbabietole, servito con granita di ”Bellini”

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och rödbetor.

Serveras med ”Bellini” granité och höstbär.

Pris 395:- pp

Vinpaket 375:- pp

GRAN MENU

Amuse Sorpresa

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia.

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne.

Serveras med rökt forellrom.

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante,

mantecato al parmigiano reggiano.

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, 

krispig rotselleri och parmigiano reggiano.

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e topinam.

Basilikabakad torsk med jordärtskockspuré, rödbetspuré, parmachips och grönskum.

Hamburger di foigras con salsa di mirtilli e fichi.

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon.

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti, broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. 

Serveras med tryffelhonung

Selection of Italian and Swedish cheese. Served with truffle honey.

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

Pris 735:-pp

Vinpaket 675:-pp

Anti pasti

Smårätter

Insalata autunnale con pecorino al tartufo e pere.

Krispig höstsallad med päron, tryffelpecorino och granatäpple. 

Serveras med kastanjevinäger och grönkålschips.

98:-

Capesante con crema di mascarpene e champagne, cotte al forno nella conchiglia.

Bakade pilgrimsmusslor i sitt skal med mascarpone och champagne.

Serveras med rökt forellrom.

174:-

Hamburger di foigras con salsa di mirtilli e fichi.

Anklever ”burgare” med blåbärsketchup, nakenhavrecrisp och fikon.

174:-

Carpaccio di cervo con salsa di rosmarino e sesame.

Servito con funghi galletti e parmigiano reggiano.

Råddjurs carpaccio med rosmarin och rostad sesamdipp, 

syltade Norakantareller och parmesansnö.

168:-

Primi

Förrätter

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len

 gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano

Fresh small bags of pasta filled with gorgonzola and walnut,

served with lemon, butter and parmigiano

 178:-

Linguine ai frutti di mare.

Con pomodorini semi secchi e bricole di pane profumate al prezzemolo.

Linguine med havets dofter, pilgrimsmusslor, blåmusslor, vongole, havskräftor, 

bläckfisk och semibakade Karintorpstomater och persilje bricole.

½ 178:-   1/1 218:-

Risotto ”carnaroli” ai funghi galletti, sedanorapa croccante,

mantecato al parmigiano reggiano.

Krämig ”carnaroli” risotto med Nora Kantareller, 

krispig rotselleri och parmigiano reggiano.

½ 168:-   1/1 208:-

Zuppetta di pesce con fumetto di granchio.

Fisk, skaldjur, och musslor i kungskrabbs doftande soppa 

med rågchips och rödbetsaioli.

½ 178:-   1/1 218:-

Secondi

Varmrätter

Hamburger di legumi, servito con risotto al radicchio.

Hamburgare av kikärtor och quinoa, på krämig risotto av zuccini och rosé.

Hamburger of chick peas and quinoa with risotto of zuccini.

208:-

Filetto di sogliola ripieno al suffle di salmone, servito con risotto cremoso e spinaci.

Laxsufflerad bergtunga med krämig spenatrisotto och rostat citronskum.

288:-

Meluzzo al forno servito con puré di barbabietola e topinam.

Basilikabakad torsk med jordärtskockspuré, rödbetspuré, parmachips och grönskum.

278:-

Filetto di vitello al forno servito con tortino di funghi galleti, broccoli e salsa di tartufo.

Rosabakad kalvfilé med kantarell och broccoli bakelse. 

Serveras med tryffelsalsa och confiterad charlottencreme.

298:-

Cosciotto di agnello al forno cotto nel vino amarone e servito con puré di patate ”sunside”

Vinbrässerad lammlägg från Mäjsta gård (Glanshammar).

 Serveras med sunside potatispuré och karamelliserad amarone salsa.

278:-

Dolce

Dessert

Bavarois di cioccolato, ripieno di lampone, servito con gelato di caramello e noci salate.

Caramelia Bavarois fylld med vildhallon kompott. 

Serveras med toffeeglass och salta nötter.

148:-

Tortino ripieno di crema di limone servito con merenga al rosmarino,

pinoli e sorbetto di mirtilli.

Toscansk citronpaj med rostade pinjenötter, rosmarinmaräng och blåbärssorbet.

148:-

Creme brulee con vaniglia e barbabietole, servito con granita di ”Bellini”

Karamellbränd creme brÛlée med bourbon vanilj och rödbetor.

Serveras med ”Bellini” granité och höstbär.

148:-

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. 

Serveras med tryffelhonung

Selection of Italian and Swedish cheese. Served with truffle honey.

148:-

Tartufini al profumo di Amaretto

Chokladtryffel

Kökets egna med mild smak av Amaretto

Chocolate truffle with touch of Amaretto.

48:-

La Dolce Vita

tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa

Truffle creamy espresso and 2 cl of grappa.

120:-