MENY 1

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Fresh small bags of pasta filled with Gorgonzola & walnut, 

served with lemon, butter & Parmigiano. 

Filetto di vitello al forno con crocchette di formaggio fresco,

asparagi bianchi gratinati al parmigiano reggiano e salsa di pepeverde.

Rosabakad kalvfilé med färskostkrokett, solros krispigt kronärtskockshjärta, 

vitsparris och grönpeppar salsa. 

Vealfillet, cheese croquette, artichoke white asparagus and greenpepper salsa. 

Crema Catalana al modo Toscano. Servita con granita di mandarino.

Cremé Catalana på florensvis med mandarin granité & granatäpple. 

Cream Catalana mandarin granité

Pris 485:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 2

Capesante caramellizzate allo zucchero ”Barbados”.

Servito con crema di avocado affumicato e olio di aglio selvatico.

Muscovado brända pilgrimsmusslor med en rökt avocado creme, 

ramslöksolja och venakrasse. 

Caramelized scallop, smoked avocado cream. 

Merluzzo norvegese marinato al sale marino,

servito con pure di patate profumate al limone e schiuma verde.

Medelhavsrimmad ”Skrei” torsk, överbakad med semitomater och rostad vitlök. 

Serveras med citron doftande sunside potatispure och grönskum. 

Tomato and garlic baked cod, lemon potato puree. 

Tortino tiepida di cioccolato ”Vahlrona”, servito con triologia del frutto della passione.

Ljum, kladdig Vahlrona chokladbrownie med triologi av passion. 

Vahlrona chocolate brownie, passionfruit.

Pris 485:-pp

Vinpaket 375:-pp

MENY 3

Asparagi bianchi grigliati, serviti con mozzarella di bufala, uova di produzione

locale accompagnati da una emulsione di aglio selvatico.

Grillad vitsparris med buffelmozzarella, 

”perfekt” 64°C Bergagårdsägg och ramslöksemulsion. 

Grilled white asparagus, buffalo mozzarella, perfect local egg. 

Minestra di lenticchie ecologiche servita con noci arrostite e cresione. 

Linsgryta av ekologisk gotländsk skörd. Serveras med rostade valnötter, 

vårprimörer och vattenkrasse. 

Ecological lentics, roasted walnuts, spring vegetable. 

Crema Catalana al modo Toscano. Servita con granita di mandarino.

Cremé Catalana på florensvis med mandarin granité & granatäpple. 

Cream Catalana mandarin granité

GRAN MENU

Amuse Sorpresa 

Asparagi bianchi grigliati, serviti con mozzarella di bufala, uova di produzione

locale accompagnati da una emulsione di aglio selvatico.

Grillad vitsparris med buffelmozzarella, 

”perfekt” 64°C Bergagårdsägg och ramslöksemulsion. 

Grilled white asparagus, buffalo mozzarella, perfect local egg. 

Capesante caramellizzate allo zucchero ”Barbados”.

Servito con crema di avocado affumicato e olio di aglio selvatico.

Muscovado brända pilgrimsmusslor med en rökt avocado creme, 

ramslöksolja och venakrasse. 

Caramelized scallop, smoked avocado cream. 

Filetto di Luccio perchia in padella con vellutata di piselli, pancetta croccante e cavalo verde.

Smörstekt Hjälmargös med créme ninon, krispigt sidfläsk 

från Lofthammar brynt smör från Lötsgård och grönkål saute. 

Pike perch, sauce ninon, crispy pork. 

Risotto carnaroli con gamberoni affumicati, servito con

tuorlo marinato e spolverato con pecorino romano.

Krämig ”carnaroli” risotto av egenrökta räkor. 

Serveras med hyvlad, gravad ekologisk äggula och pecorinosnö. 

Smoked shrimp risotto. 

Filetto di vitello al forno con crocchette di formaggio fresco,

asparagi bianchi gratinati al parmigiano reggiano e salsa di pepeverde.

Rosabakad kalvfilé med färskostkrokett, solros krispigt kronärtskockshjärta, 

vitsparris och grönpeppar salsa. 

Vealfillet, cheese croquette, artichoke white asparagus and greenpepper salsa. 

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar 

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. 

Serveras med tryffelhonung 

Selection of Italian and Swedish cheese

Tortino tiepida di cioccolato ”Vahlrona”, servito con triologia del frutto della passione.

Ljum, kladdig Vahlrona chokladbrownie med triologi av passion. 

Vahlrona chocolate brownie, passionfruit.

Pris 735:-pp

Vinpaket 675:-pp

Anti pasti

Insalata di primizie di stagione, servita con focaccia croccante,

proseccovinegrette e scaglie di parmigiano reggiano.

Vårsallad grönt och primörer som följer vårens mognad. 

Serveras med proseccovinegrette och parmesanflarn. 

Spring vegetable sallad, proseccovinagrette, parmesan. 

98:- 

Capesante caramellizzate allo zucchero ”Barbados”.

Servito con crema di avocado affumicato e olio di aglio selvatico.

Muscovado brända pilgrimsmusslor med en rökt avocado creme, 

ramslöksolja och venakrasse. 

Caramelized scallop, smoked avocado cream. 

168:- 

Asparagi bianchi grigliati, serviti con mozzarella di bufala, uova di produzione

locale accompagnati da una emulsione di aglio selvatico.

Grillad vitsparris med buffelmozzarella, 

”perfekt” 64°C Bergagårdsägg och ramslöksemulsion. 

Grilled white asparagus, buffalo mozzarella, perfect local egg. 

174:- 

Carpaccio di cervo ”locale”. Servito con una emulsione di tartufo,

carote croccanti e flarn di parmigiano reggiano.

Carpaccio på hjort från Hjortkvarn med tryffel emulsion, 

morotskrisp och parmesan flarn. 

Carpaccio of deer, truffle and parmesan 

168:-

Primi

Saccottino al Gorgonzola e noci

Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len 

gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano 

Fresh small bags of pasta filled with Gorgonzola & walnut, 

served with lemon, butter & Parmigiano. 

178:- 

Linguine alle delizie di mare.

Linguine med havets läckerheter, pilgrimsmusslor, 

blåmusslor, vongole, havskräftor & bläckfisk. 

Pasta linguine, fruits of the sea 

½ 174:- 1/1 214:- 

Zuppa cremosa di pesce a modo nostro.

Krämig fisk & skaldjurssoppa med smaker som vi tycker är det bästa från havet. 

Serveras med surdegschips och rökt purjojulienne. 

Fish and shellfish soup. 

½ 168:- 1/1 208:- 

Risotto carnaroli con gamberoni affumicati, servito con

tuorlo marinato e spolverato con pecorino romano.

Krämig ”carnaroli” risotto av egenrökta räkor. 

Serveras med hyvlad, gravad ekologisk äggula och pecorinosnö. 

Smoked shrimp risotto. 

½ 174:- 1/1 214:-

Secondi

Minestra di lenticchie ecologiche servita con noci arrostite e cresione. 

Linsgryta av ekologisk gotländsk skörd. Serveras med rostade valnötter, 

vårprimörer och vattenkrasse. 

Ecological lentics, roasted walnuts, spring vegetable. 

208:- 

Merluzzo norvegese marinato al sale marino,

servito con pure di patate profumate al limone e schiuma verde.

Medelhavsrimmad ”Skrei” torsk, överbakad med semitomater och rostad vitlök. 

Serveras med citron doftande sunside potatispure och grönskum. 

Tomato and garlic baked cod, lemon potato puree. 

278:-

Filetto di Luccio perchia in padella con vellutata di piselli, pancetta croccante e cavalo verde.

Smörstekt Hjälmargös med créme ninon, krispigt sidfläsk 

från Lofthammar brynt smör från Lötsgård och grönkål saute. 

Pike perch, sauce ninon, crispy pork. 

288:- 

Filetto di vitello al forno con crocchette di formaggio fresco,

asparagi bianchi gratinati al parmigiano reggiano e salsa di pepeverde.

Rosabakad kalvfilé med färskostkrokett, solros krispigt kronärtskockshjärta, 

vitsparris och grönpeppar salsa. 

Vealfillet, cheese croquette, artichoke white asparagus and greenpepper salsa. 

298:- 

Arrosto di agnello in crosta di pistacchio e mandarino.

Servito con un risotto ”carnaroli” ai funghi porta bello mantecato al parmigiano e pecorino.

Pistage & mandarin rostad lammrostbiff från Gotland. 

Serveras med krämig porta bella risotto, syrade skogschampinjoner & babyrödlök. 

Pistachio and mandarin roasted lamb, porta bella risotto 

278:-

Dolce

Tortino tiepida di cioccolato ”Vahlrona”, servito con triologia del frutto della passione.

Ljum, kladdig Vahlrona chokladbrownie med triologi av passion. 

Vahlrona chocolate brownie, passionfruit. 

138:- 

Crema Catalana al modo Toscano. Servita con granita di mandarino.

Cremé Catalana på florensvis med mandarin granité & granatäpple. 

Cream Catalana mandarin granité 

138:- 

Trio di mele e gelato alla vaniglia

Triologi på svenska äppel. Kardemumma doftande äppelterrin, 

äppelcurd & äppelchips. Serveras med vår vaniljglass. 

Three types of apple with vanilia icecream. 

138:- 

Formaggi misti Italiani / Swedese

Gårdsostar 

Ett litet urval av våra Italienska och Svenska gårdsostar. 

Serveras med tryffelhonung 

Selection of Italian and Swedish cheese

138:- 

Tartufini al profumo di Amaretto

Chokladtryffel 

Kökets egna med mild smak av Amaretto 

Dark chocolate truffle with Amaretto 

48:- 

La Dolce Vita

tryffel, krämig espresso och 2cl lagrad grappa 

Chocolate truffle, espresso and 2cl of barrel aged grappa 

120:-