VIN & SPRIT

 I vår Vinlista finns många förslag på olika drycker, fråga oss gärna om våra rekommendationer!! En stor del av våra viner går att få per glas. Vårt huvudsakliga intresse finns i Italien, men det finns godbitar att hitta från hela världen. Vi som jobbar på Amano vill gärna hjälpa er att hitta en välsmakande kombination av mat och dryck så tveka inte att fråga!

Vi erbjuder också flera riktigt goda lokala ölsorter.

Grappan och övriga avec finns i en separat lista!

Kolla gärna in vad vi har i vårt vinskåp ikväll, där finns spännande små smakprover att upptäcka!

 Amano har äran att vara Ambassadörer för Fresh Water. Ett patenterat, renat vatten av högsta kvalitet, för bästa möjliga smakupplevelse.

Fresh vatten produceras och renas direkt i restaurangen och på några sekunder kan vi servera ett stilla eller kolsyrat bordsvatten av absolut högsta kvalitet. Den patenterade reningsprocessen bevarar alla livsnödvändiga salter och mineraler men filtrerar bort kemikalier och tungmetaller. Detta gör att smakupplevelsen av mat och dryck förhöjs ytterligare. Samtidigt bidrar du till minskade transporter och återvinningsarbete av förpackningar och tomglas.

Vattnet som dricks tillsammans med vinet avgör hur vi har möjlighet att att ta emot och uppleva olika smaker.

Vi erbjuder också S. Pellegrino, Italiens främsta mineralvatten som lovordas av sommelierer över världen och som också arbetar mkt. hårt för vår miljö.

I våra vinpaket så ingår alltid en flaska (75cl) Fresh vatten Stilla eller Kolsyrat.

Alternativt en S. Pellegrino (75cl)

Vänligen ladda ner listan i pdf format nedan.

Dryckesmeny