Min varukorg

Varukorgen är tom!

Beställ gärna något gott från vår meny!

MENY 1

Crostino con finferli al burro con burrata e neve cheddar affumicata.
Crostino med smörstekta Närkekantareller med burrata och rökt cheddarsnö.
Crostino with butter-fried chanterelles with burrata and smoked cheddar snow.


Entrecôte grigliato con uova di coda di bue, spuma di tartufo e croccante di patate Sunside.
Olivkålsgrillad, mörad svensk entrecôte med oxsvanssky, tryffelskum och Sunsidepotatis krisp.
Grilled tender Swedish entrecôte with oxtail roe, truffle foam and Sunside potato crisp.


Caramelia brulé con sorbetto bellini e briciola da sogno.
Caramelia bruleé med bellinisorbet och saffransdrömsmul.
Caramelia bruleé with bellini sorbet and
saffron dream crumb.


Pris 550:- pp
Vinpaket 395:- pp

MENY 2

Ravioli croccanti ripieni di astice e ricotta. Servito con salsa ninon profumata allo champagne e chips di cavolo nero.
Knaprig ravioli fylld med hummer och ricotta. Serveras med champagne doftande salsa ninon och grönkålschips.
Crunchy ravioli filled with lobster and ricotta. Served with champagne scented salsa ninon and kale chips.


Lombata di merluzzo con purea di patate alle mandorle semi di senape marinati allo sherry, linfa di betulla e schiuma di zafferano.
Glasbakad, krokformad torskrygg med mandelpotatispuré sherrypicklade senapsfrön, björksav & saffransskum.
Glass-baked, hook-shaped cod loin with almond potato puree sherry-pickled mustard seeds, birch sap & saffron foam.


Torta di mele e mandorle al profumo di cannella con gelato alla vaniglia e caramello salato.
Kaneldoftande äppelmandelgateau med sotad vaniljglass, maräng och saltkola.
Cinnamon-scented apple almond gateau with smoked
vanilla ice cream and salted caramel.


Pris 550:- pp
Vinpaket 395:- pp

MENY 3 (VEG)

Insalata croccante con finferli sottaceto, pere, pecorino e miele di icewine.
Krispig vintersallad med picklade trattkantareller, adventspäron, pecorino och icewinehonung.
Crispy winter salad with pickled chanterelles, advent pears, pecorino and icewine honey.


Sedano rapa fuligginoso servito con finferli fritti al burro, sedano rapa fritto e spuma di alghe.
Sotad rotselleri, serveras med smörstekta kantareller, friterad rotselleri samt tångskum.
Sooted celeriac, served with butter-fried chanterelles, fried celeriac and seaweed foam.


Torta di mele e mandorle al profumo di cannella con gelato alla vaniglia e caramello salato.
Kaneldoftande äppelmandelgateau med sotad vaniljglass, maräng och saltkola.
Cinnamon-scented apple almond gateau with smoked vanilla ice cream and salted caramel.


Pris 425:- pp
Vinpaket 395:- pp

GRAN MENU
Amuse Sorpresa

Insalata croccante con finferli sottaceto, pere, pecorino e miele di icewine.
Krispig vintersallad med picklade trattkantareller, adventspäron, pecorino och icewinehonung.
Crispy winter salad with pickled chanterelles, advent pears, pecorino and icewine honey.


Capesante grigliate al Muscovado con purea di carciofi arrostiti, spuma di astice e corallo marino.
Muscavado halstrade pilgrimsmusslor med rostad jordärtskockspuré, havskräftsskum och sjökorall.
Muscovado Grilled Scallops with Roasted Artichoke Purée, lobster foam and sea coral.


Risotto cremoso ”Carnaroli” con funghi porcini, crumble di pancetta e pecorino al tartufo.
Krämig risotto ”Carnaroli” med Karl-Johansvamp, pancettasmul och tryffelpecorino.
Creamy risotto ”Carnaroli” with porcini mushrooms, pancetta crumble and truffle pecorino.


Lombata di merluzzo con purea di patate alle mandorle semi di senape marinati allo sherry, linfa di betulla e schiuma di zafferano.
Glasbakad, krokformad torskrygg med mandelpotatispuré sherrypicklade senapsfrön, björksav & saffransskum.
Glass-baked, hook-shaped cod loin with almond potato puree sherry-pickled mustard seeds, birch sap & saffron foam.


Petto d’anatra arrosto di Skåne con purea di carciofi, nuvola di prugne e primule autunnali.
Rostat ankbröst från Skåne med rotfruktspuré, plommonsky och höstprimörer.
Roasted duck breast from Skåne with artichoke puree, plum cloud and autumn primroses.


Palla di pecorino tiepida ripiena di mirtilli rossi, rosmarino e noci.
Ljum pecorinoboll fylld med tranbär rosmarin och valnötter.
Warm pecorino ball filled with cranberries, rosemary and walnuts.


Caramelia brulé con sorbetto bellini e briciola da sogno.
Caramelia bruleé med bellinisorbet och saffransdrömsmul.
Caramelia bruleé with bellini sorbet and saffron dream crumb.


Pris 825:- pp
Vinpaket 675:- pp

ANTI PASTI
Smårätter

Insalata croccante con finferli sottaceto, pere, pecorino e miele di icewine.
Krispig vintersallad med picklade trattkantareller, adventspäron, pecorino och icewinehonung.
Crispy winter salad with pickled chanterelles, advent pears, pecorino and icewine honey.

168:-


Crostino con finferli al burro con burrata e neve cheddar affumicata.
Crostino med smörstekta Närkekantareller med burrata och rökt cheddarsnö.
Crostino with butter-fried chanterelles with burrata and smoked cheddar snow.

178:-


Capesante grigliate al Muscovado con purea di carciofi arrostiti, spuma di astice e corallo marino.
Muscavado halstrade pilgrimsmusslor med rostad jordärtskockspuré, havskräftsskum och sjökorall.
Muscovado Grilled Scallops with Roasted Artichoke Purée, lobster foam and sea coral.

194:-


Carpaccio di coscia di cervo di Bergslagen con maionese alla nocciola, prugne in salamoia e scaglie di parmigiano.
Carpaccio av hjortinnanlår från Bergslagen med hasselnötsmayo, picklade plommon och parmesanflarn.
Carpaccio of deer from Bergslagen with hazelnut mayo, pickled plums and parmesan flakes.

194:-

PRIMI
Förrätter

Margherita al gorgonzola
Färska pastasäckar fyllda med ljuvligt len gorgonzola & valnötter. Serveras med citronsmör & parmigiano.
Bags of pasta, filled with gorgonzola & walnuts.

½ 188:-
1/1 238:-


Risotto cremoso ”Carnaroli” con funghi porcini, crumble di pancetta e pecorino al tartufo.
Krämig risotto ”Carnaroli” med Karl-Johansvamp, pancettasmul och tryffelpecorino.
Creamy risotto ”Carnaroli” with porcini mushrooms, pancetta crumble and truffle pecorino.

½ 188:-
1/1 238:-


Ravioli croccanti ripieni di astice e ricotta. Servito con salsa ninon profumata allo champagne e chips di cavolo nero.
Knaprig ravioli fylld med hummer och ricotta. Serveras med champagne doftande salsa ninon och grönkålschips.
Crunchy ravioli filled with lobster and ricotta. Served with champagne scented salsa ninon and kale chips.

½ 188:-
1/1 238:-

SECONDI
Varmrätter


Lombata di merluzzo con purea di patate alle mandorle semi di senape marinati allo sherry, linfa di betulla e schiuma di zafferano.

Glasbakad, krokformad torskrygg med mandelpotatispuré sherrypicklade senapsfrön, björksav & saffransskum.
Glass-baked, hook-shaped cod loin with almond potato puree sherry-pickled mustard seeds, birch sap & saffron foam.

328:-


Entrecôte grigliato con uova di coda di bue, spuma di tartufo e croccante di patate Sunside.

Olivkålsgrillad, mörad svensk entrecôte med oxsvanssky, tryffelskum och Sunsidepotatis krisp.
Grilled tender Swedish entrecôte with oxtail roe, truffle foam and Sunside potato crisp.

328:-


Petto d’anatra arrosto di Skåne con purea di carciofi, nuvola di prugne e primule.
Rostat ankbröst från Skåne med jordärtskockspuré, plommonsky och vinterprimörer.
Roasted duck breast from Skåne with artichoke puree, plum cloud and winter primroses.

328:-

DOLCE
Dessert


Torta di mele e mandorle al profumo di cannella con gelato alla vaniglia e caramello salato.
Kaneldoftande äppelmandelgateau med sotad vaniljglass, maräng och saltkola.
Cinnamon-scented apple almond gateau with smoked vanilla ice cream and salted caramel.

148:-


Caramelia brulé con sorbetto bellini e briciola da sogno.
Caramelia bruleé med bellinisorbet och saffransdrömsmul.
Caramelia bruleé with bellini sorbet and saffron dream crumb.

148:-


Selezione di formaggi serviti con semi croccanti e marmelata di figo.
Litet urval av våra favoritostar. Serveras med kökets fröknäcke och fikonmarmelad.

Our favorite cheeses with fig marmelade.

148:-


Tartufini al profumo di Amaretto.
A-manos chokladtryffel med mild smak av Amaretto.
Chocolate truffle.

54:-


La Dolce Vita
Tryffel, krämig espresso och 2 cl lagrad grappa.
Espresso, truffle and 2cl grappa.

134:-

Öppettider

Måndag-lördag 17:00 - Sent